+31 (0)6 38 22 14 55
Nav

​Escargots met hazelnoten​

Recept voor 24 slakken (van Slaque natuurlijk!)

50 gr hazelnoten

1 ui

Olijfolie

Teentje knoflook

25 gr roomboter

3 eetlepels likeur (zoals Pastis of Chartreuse)

250 ml crème fraiche

Gehakte peterselie voor garnering


Bereiding

Rooster voor 4 personen 50 gr hazelnoten in een droge pan (let op voor verbranden!)

Fruit een fijn gesnipperde ui in olijfolie

Voeg na 5 minuten een teentje fijn gehakte knoflook toe en de hazelnoten

Voeg dan de roomboter toe en de likeur

Doe de crème fraiche bij het mengsel en laat een beetje indikken

Voeg de goed uitgelekte escargots toe en verwarm deze zachtjes mee

Breng op smaak met peper en zout

Serveer in diepe kommen met een beetje gehakte peterselie en geroosterd brood.


← Terug naar recepten