+31 (0)6 38 22 14 55
Nav

Ontdek, Beleef en Geniet

Img 20190114 Wa0000

Bezoek ons

In onze slakkenkwekerij kun je op ontdekkingstocht. Verdiep je in de wereld van de slak en val van de ene verbazing in de andere. In de presentatie die we voor je verzorgen maak je door middel van foto’s en filmpjes kennis met de wondere wereld van de slak. Bij bezichtiging van onze kweekkas kun je de slakken van nabij bekijken waardoor bijzondere details je bijblijven!

Onze kwekerij bevindt zich in een landelijke, kleinschalige omgeving waar het volop genieten is. Genieten van de rust, de natuur en onze ‘stille’ en bijzondere slakken. Graag laten we je deel uitmaken van deze wereld waarin je ondergedompeld wordt in de wereld van de slak: een fantastische beleving. Bij een bezoek aan onze kwekerij is een proeverijtje mogelijk.

Onder het genot van een heerlijk glas wijn of andere consumptie worden 3 smakelijke escargotshapjes geserveerd. Daardoor kun je de smaak van de slak leren kennen. Je zult versteld staan van de bijzondere, subtiele en aardse smaak van de escargot.

Foto 6 Min

Groepen vanaf 10 personen

Groepen vanaf 10 personen zijn op afspraak welkom. In principe zijn alle dagen en tijden mogelijk. Een bezoek kan drie vormen hebben:

  • Een presentatie/bezichtiging van ruim 1 uur. Inclusief koffie/thee en een slaquekoekje. Kosten €5,- p.p. en kinderen van 4 tot en met 12 jaar €2,50
  • Uitgebreide presentatie/bezichtiging/proeverij van 2,5 uur Inclusief koffie/thee met een slaquekoekje, en een proeverij met 3 escargotsgerechtjes met 1 consumptie (bier/wijn/sap). Kosten €15, - p.p. Kinderen van 4 tot en met 12 jaar €4,50 p.p.
  • Maatwerk in overlegFoto 7 Min

Kleine groepen en individuele bezoekers

Kleine groepen en individuele bezoekers zijn zonder afspraak welkom:

  • Op zaterdag 18 mei vanaf 15.30u. Start presentatie om 16.00u. Einde 17.00u
  • Op de zondagen 7 juli, 29 september, 27 oktober. Steeds vanaf 15.30u. Start presentatie om 16.00u. Einde 17.00u

Prijs is €5,- p.p. inclusief koffie/thee met Slaquekoekje. Voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar €2,50 p.p.

Foto 8 Min

Educatie

Educatie: kinderen en jongeren in groepsverband kunnen onze kwekerij op afspraak bezoeken. Ook is het mogelijk dat wij een presentatie op school/kinderdagverblijf etc. verzorgen. Kosten zijn dan €40, - voor een presentatie van 1,5 uur. Ook is het mogelijk ons te vragen voor de ontwikkeling en uitvoering van educatieve projecten. Slakken spelen daarin een hoofdrol maar in de projecten komt ook de natuurlijke leefomgeving van de slak aan de orde: in al haar facetten.

Maak meteen een afspraak